15. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kørselskontoret skal digitaliseres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørselskontoret skal digitaliseres
Valgdebat Region Sjælland - 10. oktober 2017 kl. 09:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Allan Øster Steensen Regionsrådskandidat (V) Region Sjælland

Som regionsrådskandidat for Venstre Slagelse, var jeg glædeligt inviteret til Præhospital Slagelse. Hvor super fagligt og dygtigt engageret personale, inklusiv direktør og ledelse fremviste 100 procent effektive arbejdsområder indenfor akut udrykningstjeneste, 112-området og administrativt virke.

Det var derfor en stor kontrast at træde ind i deres kørselskontor, og her opleve at de udfærdiger og arkiver kørselsblankletter i hånden på gammeldags vis endda i et antal svarende til 90 flyttekasser om året.

Det anser jeg for en langsomlig og ineffektiv proces, der bør gøre noget ved. Hvilket præhospital-direktøren oplyser ønske til.

Venstre vil - Venstre kan i Region Sjælland.

Som kandidat til Regionsrådet er sagen ved kørselskontoret blevet en mærkesag for mig. Jeg vil rigtigt gerne se på de muligheder for digitalisering af arbejdsgangen, der skal til for at løse den meget tidskrævende arbejdsmetode. Således der kan frigives tid og dermed midler, som kan investeres bedre i borgernes behandling i sundhedsvæsnet end ved at gå til tung administration ved Præhospital Slagelse.