21. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeg vil stoppe i Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg vil stoppe i Folketinget
Valgdebat Region Sjælland - 20. november 2017 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Jacob Jensen MF, regionsrådsformandskandidat (V) Region Sjælland

Bliver jeg formand for Region Sjælland, så stopper jeg i Folketinget pr 1. januar 2018. Jeg vil naturligvis gøre brug af mine 12 års erfaring med deraf opnåede netværk og indsigt i det politiske miljø på Christiansborg, som har stor indflydelse på de rammer, som regionsrådet arbejder inden for.

Det uanset om det er økonomirammen, placering af sygehusspecialer, prioritering af infrastrukturprojekter, udflytning af statslige arbejdspladser, godkendelse af nye uddannelsesinstitutioner m.v. Vi kan godt lokalt diskutere vores ønsker, men vi bliver nødt til at stå sammen, når diverse ministre og Folketingsudvalg skal overbevises.

Min tidligere baggrund som leder hos A.P. Møller har lært mig, at en organisation står stærkest, hvis man giver den enkelte mulighed for at gøre brug af egne evner og erfaringer. Det gælder både en privat virksomhed, som en politisk ledet organisation. Derfor ønsker jeg at stå i spidsen for en bred politisk konstituering i Region Sjælland, så vi kan få bragt flest mulige politiske erfaringer og baggrunde i spil.

Jeg ønsker alle politiske kollegaer tak for en god og fair valgkamp - og ikke mindst ønsker jeg vælgerne et rigtig godt valg!