9. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jacob Jensen og hans tro på fundamentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Jensen og hans tro på fundamentet
Valgdebat Region Sjælland - 10. november 2017 kl. 10:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Ejvind Bitsch Hestehøje 18 Kalundborg

Apropos Jacob Jensen (JJ) og hans fundament vedr. regionsrådsvalget. Det synes som om, han fortrænger, hvordan det fundament blev skabt.

Op til et tidligere regionsrådsvalg var der en spidskandidat, der førte valgkamp på, at et kommende supersygehus skulle ligge i området Sorø - Ringsted. På valgnatten blev der hvisket ham i øret, at hvis han gik forkert i geografien og kom til at sige Køge i stedet for, så kunne han blive regionsrådsformand.

Kandidaten gik i enerum. Gjorde op med sig selv - hvad tæller mest - valgløfter eller en formandspost. Mærkværdigvis »vandt« det sidste og gennemsnitsborgeren i Region Sjælland tabte. Hvad betyder 50 - 100 km ekstra mod formandskabet (og lønnen)?

Der er kun én gruppe ud over flertallet i regionsrådet, der finder, at Køge er centrum i Region Sjælland - og det er foreningen af yngre læger. Det siges, at yngre lægers aktionsradius er maksimalt 20 minutter fra stamcaféen. Mod det betyder et hjertetilfælde i Rødby Havn eller blodprop i Odden Havneby ikke ret meget.

Det er det fundament på brudte valgløfter, et såkaldt »supersygehus« der er reduceret til et krympet sygehus garni, Jacob Jensen stoler på.

Kan vi vælgere også?