16. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tørklædehalløj og halal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tørklædehalløj og halal
Valgdebat Region H - 07. november 2017 kl. 11:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Henrik Nielsen,
Nydamsgaard,

Grønholtvej 51,
Lønholt,
Fredensborg

Dansk Folkeparti ved Henrik Thorup vil have forbudt hovedbeklædning på alle regionens arbejdspladser.

Der er mange omsorgsfulde og kompetente læger, sygeplejersker, sosu'er og laboranter, der arbejder iført tørklæde på vores hospitaler.

Det vil da være fuldstændigt tåbeligt at risikere, at disse medarbejdere må finde andet arbejde og efterlade sundhedsvæsenet endnu mere amputeret, end mange årlige effektiviteringskrav allerede har afstedkommet.

Henrik Thorup vil også have forbud mod indkøb af halalslagtet kød på hospitalerne begrundet af et dyrevelfærdshensyn. Dette kan ikke lade sig gøre, da kød, som er halalslagtet, ikke nødvendigvis er mærket, og kylling ville udgå af menuen, da stort alle danske kyllinger bliver halalslagtet.

I stedet kunne man stille krav om indkøb af dansk kød, da alle danske slagterier bedøver dyrene inden aflivning. Og der er jo intet kød, der bliver ringere af, at det har fået en bøn med på vejen.

Og så mener jeg, at det er ødelæggende for sammenhængskraften og integrationen i det danske samfund, når Dansk Folkeparti vedbliver at ville ekskludere muslimer gennem deres symbolpolitik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk