16. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ring 5 spøger stadig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ring 5 spøger stadig
Valgdebat Region H - 12. oktober 2017 kl. 14:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat

Af Erik Lund, Allerød
byråds- og Regionsrådsmedlem (K)

Ring 5 er død, men da den endnu ikke er begravet, spøger den stadig.

Konservative har i de seneste mange år kæmpet for at få Ring 5 begravet en gang for alle, og nu tror jeg, at tiden er moden til, at det endelig sker.

Som byrådsmedlem i Allerød kommune og som Allerøds regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden, har jeg kæmpet for at få begravet Ring 5, og jeg har i flere omgange holdt foredrag for folketingsmedlemmer, hvor jeg har påpeget vigtigheden af, at nedlægge den transportkorridor, der beslaglægger mere end 10 procent af kommunes samlede areal og som berører mere end 200 lodsejere.

I efteråret 2015 fremsatte Konservative, Enhedslisten og Radikale Venstre et forslag i folketinget, der »pålægger regeringen at ophæve arealreservationerne i den såkaldte Ring 5-transportkorridor i Nordsjælland og definitivt opgive planerne om en Ring 5-motorvej gennem Nordsjælland.«

Desværre kunne hverken Venstre, Socialdemokrater eller Dansk Folkeparti bakke op om forslaget, der en gang for alle ville have begravet planerne omkring en Ring 5 i transportkorridoren.

Konservative vil af al magt kæmpe for »Ring 5's begravelse«, men vi savner stadig reel opbakning fra både Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk