22. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgkampens dårlige tone overfor ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgkampens dårlige tone overfor ansatte
Valgdebat Odsherred - 26. oktober 2017 kl. 11:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Kender I det, at man efter et møde bagefter ved, hvad man skulle have sagt? Hvis ja, så kan I måske forstå årsagen til dette læserbrev. Jeg kom tilfældigvis i sidste uge til at overvære et valgmøde på Pakhuset, hvor vi - efter en rigtig god og billig servering i Folkekøkkenets regi - på første række kunne følge seks kandidater fra blå blok tale om alt det, de sammen ville gøre, når og hvis de blev valgt - og tilgiv mig mit manglende lokalkendskab - men vist også havde været med til at gennemføre/ fået lavet.

Og så til det jeg ville ha' sagt: Hvordan kan I tale så dårligt om skolevæsenet - herunder ledelserne og lærerne, SOSU-medarbejderne og de ansatte på rådhuset?

Der var ingen ende og mage på:
- hvor dårligt det var i det offentlige

- hvor elendigt man blev behandlet som borger

- hvor dårlige resultater der opnåedes i skolen

- den elendige service man mødte som borger ved sagsbehandling på rådhuset.

Jeg blev helt dårlig på standens vegne - og håber så på - at der om fire år kan konstateres dels en forbedring af midlerne, men nok vigtigst en anerkendende holdning til de offentlige ansattes ofte svære arbejdsindsats.

PS Ved nærmere eftertanke tror jeg godt, at det kan nåes at anerkende de offentliges arbejdsindsats i forbindelse med denne valgkamp.

Torben Mehlsen
Elme Alle 31
Taastrup