12. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vagn Ytte ser spøgelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vagn Ytte ser spøgelser
Valgdebat Odsherred - 20. november 2017 kl. 09:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Nu har Vagn ytte igen trukket den gamle traver af stalden, med at de borgerlige i Odsherred nok vil privatisere hjemmeplejen.

Det står ikke i vores valgprogram, vi vil gerne at mere af tiden i hjemmeplejen bruges hos de ældre, bl.a. ved at have focus på mere uddannelse, så der dem der kommer hos de ældre, kan varetage flere opgaver, og at imødekomme hjemmesygeplejens ønske om to ekstra sygeplejeklinikker i Hørve og på Odden.

Vi vil gerne have private til at varetage opgaver, hvor det giver mening, og vi vil også gerne give Baeshøjgård mulighed for at udvide.

Men før man i S helt dømmer private aktører ude, så spørg jeres venner i Horsens Kommune, der har en privat fond til at varetage deres socialpsykiatri, hvordan det går, og om de har planer om at ændre det.

Vi har en god ældrepleje med gode medarbejdere, der hver dag går på arbejde og gør det rigtig godt, på trods af man sommetider kan få et andet indtryk når man læser medierne. Jeg tror de ønsker lidt ro og lidt anekendelse. Det der kan få mig til at skifte mening er, hvis man ikke formår at fastholde dygtige, kompetente og afholdte ledere i kommunen.

Jørgen Revsbech
byrådsmedlem (V)

Odsherred