12. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langt fra borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langt fra borgerne
Valgdebat Odsherred - 06. oktober 2017 kl. 10:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
I Vig havde socialdemokraterne i Odsherred den 19.09.17 et spændende debatmøde om, hvordan vores samfundsværdier forvaltes.

Når man tænker på, hvordan vi i kommunerne hele tiden skal effektivisere/læs skal spare fx på fremtidens vigtigste: nemlig børnene, deres daginstitutioner, deres skoler og sundhed, så må der ske noget.

Men tilbage til mødet, hvor professor Christian Sørensen understregede til min store glæde, at vi har midlerne, men han stillede også et stort spørgsmålstegn ved om midlerne bliver passet godt nok på, så de kan komme borgerne til gode.

Han var harm over salget af Dong, som han mente var at sælge ud af samfundværdier og nævnte også, at Skat skulle passe på de fælles skattekroner og han anviste også gode løsninger.

Så jeg tænker, at medlemmerne af folketinget åbenbart er for langt fra borgerne, og vi er nødt til at råbe vagt i gevær overfor dem. Det må være et folkekrav til medlemmerne af Folketinget: Pas nu på vores fælles værdier, de skal investeres i mennesker, ikke gå til finansvirksomheder, der kun har til formål at tjene penge til aktionærerne.

Bente Rasmussen
Byrådskandidat (S)

Enghavevej 9
Vig