28. februar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgdebat: Lejeboliger - et vigtigt tema

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgdebat: Lejeboliger - et vigtigt tema
Valgdebat Lejre - 14. november 2017 kl. 11:47

Valgdebat
Lejre: Lejeboliger er blevet et tema i valgkampen. Det er vi glade for. I store dele af Lejre kommune er lejeboliger helt fraværende.

Gammel Lejre kommune har ingen lejeboliger, for det var ikke god Venstrepolitik. Socialdemokratiet har siden 1990, hvor jeg blev valgt ind i Lejre kommunalbestyrelse, haft lejeboliger på valgprogrammet, så ældre ikke skal flytte ud af Lejre Kommune, for at få en mindre bolig. Det gælder også borgere, der ikke har råd til at købe hus eller bliver skilt. Det har desværre været nødvendigt i mange år, fordi Venstre har haft flertallet.

Jeg kan læse, at Venstre, ved Line Holm Jacobsen, går til valg på, at der ikke skal bygges almene boliger i de næste år. Jeg må bare sige, at det har vi ikke tid til at vente på i Lejre, Osted og Gevninge, hvor der ingen lejeboliger er.

De mange borgere, der gerne vil blive boende i lokalområdet, henvises til at følge efter hundredvis andre, der heller ikke fik en lejebolig - inklusive de unge.

Socialdemokratiet arbejder for et varieret boligudbud. En fornuftig udvikling af leje-, eje- og andelsboliger - alle steder i Lejre kommune.

Connie B. Jensen
Formand for Socialdemokratiet

A-kandidat

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk