19. september 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Som at slå i en dyne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som at slå i en dyne
Valgdebat Lejre - 10. oktober 2017 kl. 12:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Det er en dag som mandag den 9. oktober, i et propfyldt og forsinket regionaltog fra Lejre Station klokken 07:58, at jeg får bekræftet, hvorfor jeg normalt møder klokken 07:20 i København.

Mange af os, der stod på i Lejre, fik ikke en siddeplads, men måtte stå op, jeg selv endte med ståplads helt til Høje Taastrup.

Vi passagerer ved, at der både før og efter vores tog kører tog igennem stationerne i Hvalsø og Lejre, hvor der er flere tomme pladser. Det er frustrerende, at DSB ikke lader disse tog stoppe i Lejre i myldretiden.

Et problem vi i Hvalsø og Lejre Pendlerklub, hvor jeg selv sidder i repræsentantskabet, til stadighed gør DSB opmærksom på, men det er som at slå i en dyne!

Den 21. november er der kommunalvalg, og hvis jeg får et mandat i Lejre Kommunalbestyrelse, vil jeg love yderligere fokus på, at vi får arbejdet på at forbedre forholdene for vores pendlere.

Lejre er og bliver en bosætnings-kommune, og der skal derfor være optimale forhold til de mange tusinde borgere, der dagligt tager turen mod København. Det er ikke i orden, at vi skal stå op hele vejen til arbejde.

Christian Fjeldsted Andersen
Kandidat for Venstre

Rønnens Kvarter 2
Osted

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk