13. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej tak til kæmpemøller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej tak til kæmpemøller
Valgdebat Lejre - 10. oktober 2017 kl. 12:29

Debat
Borgerne i Lejre Kommune ønsker ikke store vindmøller i deres baghave. Bekymringen for de store vindmøller blev igen rejst, da Socialdemokratiet besøgte Kr. Såby for nylig.

Socialdemokratiet i Lejre har fuld forståelse for deres bekymring, og vi fastholder, at der ikke skal rejses kæmpevindmøller i Lejre. Det gjorde vi for 4 år siden, i forbindelse med den nuværende kommuneplan, og det gør vi nu. Der bliver ikke afsat plads til kæmpevindmøller i den nye kommuneplan. Dermed kan der ikke rejses kæmpevindmøller i Lejre kommune.

Baggrunden for vores opbakning til ønsket om stop for kæmpe vindmøller på land handler om, hvordan vi ser Lejre kommune skal udvikle sig som Nationalpark og som grøn kommune. Der er med andre ord et element af folkelig forankring og demokrati, også når det handler om omstillingen mod et mere bæredygtigt samfund. Grøn energi handler ikke kun om effektivitet, men også om grøn udvikling.

I disse år falder priserne på solceller og vi er glade for, at der i Lejre Kommunes budget nu er afsat 1 mio. kr., så vi kan indgå i fælles solcelleparker.

Connie B. Jensen
Kandidat for Socialdemokratiet

Michael Svane Jørgensen
Region Sjælland kandidat for Socialdemokratiet

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk