28. februar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Demokratiet er under pres!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Demokratiet er under pres!
Valgdebat Lejre - 21. oktober 2017 kl. 09:57

Valgdebat
Lejre: Kære Jan Adeltoft.

Jeg har med interesse læst dit læserbrev i Dagbladet den 12. oktober 2017, under overskriften citat: Der er kun nærdemokrati én dag hvert fjerde år.

Jeg opfatter dit budskab sådan, at demokrati dybest set er noget skidt, når det går en imod! Hvis det er rigtigt opfattet, så ærgrer det mig, at verdens bedste demokrati bliver kogt ned til budskabet om, at nærdemokrati kun findes én dag hvert fjerde år.

Vores demokrati er unikt! Og det skal vi bevare, for alternativet til demokrati er katastrofalt, nemlig diktatur. Mange mennesker knokler hver dag for at værne om demokratiet i Danmark. Et demokrati, der konstant bliver udfordret, så hvis vi ikke forstår, at demokrati eksisterer - også når det går os imod, så har vi ikke forstået, hvad demokrati er.

Nuvel - det er helt legalt at mene, at andre partier kan føre Lejre Kommune i en anden retning. Men, så lad det være budskabet!

Det er let nok at læne sig tilbage og blot kritisere. Men husk også, at det var Lars Løkkes strukturreform der i 2007 nedlagde næsten hver 3. kommune. For os betød det, at tre kommuner blev lagt sammen. Siden da har Socialdemokratiet kæmpet for at få beslutningerne flyttet ud af byrådssalen, og ud der hvor beslutningen har betydning. Vi inddrager gerne bylaug, foreninger, forældrebestyrelser og borgergrupper. Senest har vi set eksempler som kernevelfærdsudvalget og dets afholdelse af camps med flere hundrede deltagende borgere, og Bysamarbejdet i Hvalsø samt foreningsgruppen for en ny hal i Kirke Hyllinge.

Connie B. Jensen
Formand for Socialdemokratiet i Lejre

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk