23. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Et aktivt lokalsamfund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Et aktivt lokalsamfund
Valgdebat Køge - 13. oktober 2017 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Dagbladet lørdag den 7. oktober viser en artikel, der omhandler Borgerforeningen for Ll. Skensved - Højelse og omegns syn på, hvor vigtigt det er, at den lokale befolkning er aktiv.

Da Højelse Skole var lukningstruet, viste man, hvordan man på en saglig og sober måde kunne overbevise Køge Byråd om, at det ville være en meget dårlig ide at gennemføre den.

Et af argumenterne var - at i forbindelse med åbningen af den nye station i Køge Nord i december 2018 - vil det blive et endog meget attraktivt område for unge mennesker at bosætte sig. Men de vil selvfølgelig ikke bosætte sig, hvis der ikke er en skole til deres børn.

Nu tårner et nyt spøgelse frem - Ring 5. I mange år har der været en plan for en motorvejsforbindelse fra Helsingør - gennem det nordsjællandske landskab - og ned til vores kommune.

Det er lykkedes for borgmestrene i Nordsjælland at forpurre anlæggelsen af vejen dér - men af en eller anden grund mener nogen, at det vil give god mening at lægge den sydlige del af vejen i den tiltænkte transportkorridor.

Det mener jeg vil være et fejlskud af dimensioner. Motorvejen til Køge er lige blevet udvidet til fire spor, og den førnævnte jernbane ser dagens lys i 2018. Lad os lige se resultatet af det.

Argumentet fra de nordsjællandske borgmestre er, at man ikke vil have motorvejen gennem deres naturskønne område. Jeg mener ikke, at vi skal have den igennem vores.

Erling Larsen
Medlem af byrådet for Socialdemokratiet

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk