22. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi må sikre trygheden i Køge Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi må sikre trygheden i Køge Kommune
Valgdebat Køge - 19. november 2017 kl. 13:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Under Køge Festuge afholdt man samtidig arrangementet Campus+. Her kunne unge komme på stand og høre om forskellige karrieremuligheder og på os fra partierne.

I Lovparken stod vi fra Dansk Folkeparti. På et tidspunkt talte jeg med et par drenge. Jeg spurgte dem, om ikke de skulle ned og give den gas til festugen. Begge rystede de på hovedet og berettede, at de ikke havde lyst til at få noget klinket med LTF. Herefter fulgte et par historier om deres kammerater der havde fået ufrivillig opmærksomhed fra banden, og frataget alt fra Nem-ID til biler med uoverskuelige økonomiske følger.

Senere samme aften blev min ven antastet af en LTF'er. Jeg er rystet! Det kan jo ikke være rimeligt, at unge afholder sig fra socialt liv på grund af ballademagere. Bandeindsatsen er nødt til at gå på flere ben. Ud over blandt andet SSP-arbejdet skal vi sikre trygheden i Køge Kommune. Vores spidskandidat, tidligere politikommissær B.S. Andersen, har 30 års erfaring inden for politiet. Vi kan byde ind med noget!

Anders Ladegaard Bork
Byrådskandidat nr. 2 - Dansk Folkeparti

Åshøjvej 15
4600 Køge

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk