15. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tommy Kamp er ude af busken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tommy Kamp er ude af busken
Valgdebat Køge - 03. november 2017 kl. 13:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det må have løbet koldt ned ad ryggen på mange politiske aktive, da Tommy Kamp torsdag den 2. november blandede sig i debatten på Facebook.

I en kommentar til et billede af Mette Jorsø skriver Tommy Kamp: »Undskyld mig. Er venstres spidskandidat på vej på barsel?« Og da dette afkræftes: »Haha, det ser sgu da sådan ud.«

Denne meget ucharmerende måde at omtale en dame på og den åbenlyse lyst til perfide personangreb vækker desværre grimme minder tilbage til sidst socialdemokraterne sad på magten i Køge. Vi skal ikke tilbage dertil!

Til jer, der overvejer at stemme rødt og har glemt, hvordan det var, eller er nye flyttet til, vil jeg anbefale at stemme på ordentlige mennesker. Der er masser af gode kandidater hos SF - Kielgast var eksempelvis en dygtig borgmestervikar og repræsenterede dengang den ordentlige fløj i Socialdemokratiet, og Enhedslisten har også dygtige, respektable folk. Lad os vise socialdemokraterne, at der er behov for at få muget ud efter Tommy Kamps gamle slæng ved at stemme på andre partier end socialdemokraterne.

Henrik Fougt
Zoffmannsvej 20, 1.

4600 Køge

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk