21. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Politisk ansvarlighed for Køges idrætsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Politisk ansvarlighed for Køges idrætsliv
Valgdebat Køge - 13. november 2017 kl. 14:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De frivillige ildsjæle forsvinder fra de køgensiske foreninger, og vi ligger blandt de seks dårligste kommuner i Danmark målt på idrætsfaciliteter. Det fortæller den seneste rapport fra Dansk Idræts Forbund.

arrow Læs også: Debat: Idrætspark vil styrke bredden

Hvor vil fremtidens byråd bevæge sig hen på dette område? Frivillige ildsjæle knokler i deres sparsomme fritid, minimum 10-15 timer per uge, til glæde for andre borgere, primært de unge. Samtidig er det en guldrandet forretning for Køge Kommune. Hvad ville det ikke koste, hvis vi ikke fik fanget de unge mennesker? Overførselsindkomst, psykisk hjælp og social indsats er bestemt ikke gratis. Alvoren er stor.

Frivillige ønsker ordnede forhold. Overalt i Køge Kommune er idrætsforholdene under al kritik. Tag for eksempel Køge Idrætspark, herunder Køge Boldklubs lokaler.

Siden sidste kommunalvalg har byens borgere/gæster benyttet de urgamle faciliteter i Køge Boldklub mere end 300.000 gange. Og det er umådelig trist at vise omklædningsrummene frem. Her er der skimmelsvamp på døre, vægge, lofter, og hvor brusevandet den ene gang er isnende koldt, er det anden gang gloende varmt. Tredje gang er der slet ingen vand.

Det går udover kontingentbetalende medlemmer, ligesom klubbens/byens gæster får et negativt indtryk af Køge. De Konservative, Venstre og SF har meldt ud, at der skal ske noget NU, men hvad siger de andre partier?

Carsten Jansen
Egøjevej 28
4600 Køge

arrow Debat: Svar til »Politisk ansvarlighed for Køges idrætsliv«
14. november 2017 kl. 09:02 Opdateret: kl. 09:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk