14. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nej, vi skal ikke tilbage til den fuser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nej, vi skal ikke tilbage til den fuser
Valgdebat Køge - 13. oktober 2017 kl. 14:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skru tiden 4 år tilbage. Køges daværende borgmester Marie Stærke stod last og brast med finansminister Coridon og forsvarede en lærer lock-out og kæmpede for at få nedlagt adskillige af Køges skoler, heriblandt byskolerne Sct. Nicolai Skole og Søndre Skole.

Uge efter uge indtog Marie Stærke med familie og partiforeningsformand Tommy Kamp A-bordet på Cafe Vanilla, hvor man lod sig bespise. Samme Tommy Kamp, der med sin ven Sass Larsen plejede omgang med hårdkogte rockere. Køge var konstant i medierne for kedelige korruptionshistorier, der havde det tilfældes, at der blev trukket tråde tilbage til de ovennævnte socialdemokratiske topfolk.

Der blev skudt i gaderne i Køge. Store virksomheder skar ned og reducerede bemandingen. Vores smukke by klarede sig på trods og ikke fordi.

Heldigvis er tiderne skiftet. Køge er i dag anerkendt for sit fremragende handelsliv. Med borgernes indsats blev byskolerne bevaret. Køge fremhæves som en af landets bedste byer at være erhvervsdrivende i. Arbejdsløsheden styrtdykker. Der er ikke længere en em af korruption og kammerateri over rådhuset - skuden er vendt.

Køge har formået at udvikle sig rigtig positivt og økonomien ser fremadrettet fornuftig ud. Det er i årene, der kommer, at byrådet vil få nogle positive valg. Hvor der kan arbejdes kreativt med udvikling, hvis man samtidig formår at sikre det gode erhvervsklima, skolerne, institutionerne, ældreplejen og kulturlivet. Gøres tingene fornuftigt, vil man kunne udnytte det gode momentum. Hermed et tillykke til den eksisterende flertalsgruppe, der ud over de borgerlige, indeholder et aktivt SF. I må meget gerne fortsætte. Jeg ønsker mig ikke tilbage til tiden med Marie Stærkes regime. Køge kan godt huske.

Henrik Fougt
Zoffmannsvej 20, 1.

4600 Køge

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk