20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Idrætspark vil styrke bredden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Idrætspark vil styrke bredden
Valgdebat Køge - 14. november 2017 kl. 13:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efterhånden bliver projektet Køge Idrætspark udlagt som et monument til eliteidrætsaktiviteter. Det kan ikke være mere forkert.

arrow Læs også: Debat: Svar til »Politisk ansvarlighed for Køges idrætsliv«

Som kandidater fra SF med en interesse i at styrke breddeidrætten, ser vi Køge Idrætspark-projektet som en god start på at give klubberne bedre faciliteter.

Sandheden er nemlig, at salget af byggerettigheder betyder, at renoveringen af idrætsanlægget bliver billigere. Og renovering skal der til. Betontribunen blev købt brugt i 1954 og er ved at forvitre. Omklædningsrummene er også fra 1954 - og skal på lige fod med omklædningsrummene andre steder i kommunen forbedres.

Samtidig vil vi understrege, at det altså ikke kun er HB Køge, der skal bruge stadion. Et stadion kommer også andre klubber på atletik-, håndbold-, gymnastik og cricketområdet til gode - og kunstgræsset sikrer, at det kan bruges hele året.

I SF går vi ind for, at der sammen med klubberne bliver lavet en langsigtet planlægning, som skal sikre gode faciliteter til idrætsklubberne. Med flere end 21.000 deltagere i vores idrætsklubber giver det god mening at satse på dette område - fx ved at lave et idrætsudvalg, der har fokus på forbedrede faciliteter.

Jan Hansen og Inger Staahl Jensen

Byrådskandidater for SF Køge

arrow Debat: Politisk ansvarlighed for Køges idrætsliv
13. november 2017 kl. 14:49 Opdateret: kl. 14:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk