20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En skole for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En skole for livet
Valgdebat Køge - 14. november 2017 kl. 09:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For Alternativet er uddannelse både for hoved, hænder og hjerte. Der er forskningsmæssigt belæg for, at kortere intellektuelle læringsperioder afvekslende med kreative projekter giver bedre læring. Musiske, kreative og bevægelses fag bør derfor prioriteres.

Vi politikere skal have mere tillid til skoleledelser og undervisere. Vi HAR dygtige og kompetente lærere, som er i stand til at udnytte et friere spillerum til elevernes fordel.

Alternativet vil også styrke forebyggelse og tidlig indsats, så vi ikke senere skal bruge endnu flere ressourcer på lapperier.

Alternativet i Køge ønsker kortere skoledage for eleverne, evaluering med færre eller ingen tests, og vi vil prioritere musiske, kreative og bevægelsesfag. Derudover ønsker vi at prioritere tilstrækkelige ressourcer til inklusion, hvor det er meningsfuldt for eleven, både i og udenfor klassen, ligesom Alternativet vil give tilstrækkelige ressourcer til børn og unge med særlige behov, eller i socialt udsatte familier.

Sidst, men ikke mindst, vil Alternativet styrke integrationen gennem anerkendelse og udvikling af elevens modersmål, da dette fremmer indlæring af et nyt sprog (dansk), og samtidig ønsker Alternativet grøn faglighed og bæredygtighed integreret i undervisningen, herunder en praksis i skolehaver.

Alternativet i Køge

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk