21. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En »Berlusconi« i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En »Berlusconi« i Køge
Valgdebat Køge - 17. oktober 2017 kl. 12:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Definitionen på en pamper er et menneske, der udnytter sin stilling til at promovere sig selv og sine nærmeste for at opnå egen vinding.

En sådan type er den konservative leder af LørdagsAvisen, der nu er sprunget ud i fuldt flor som konservativ lokalavis. En lokal annonceavis burde vel ellers være politisk neutral og indtage en beskrivende og formidlende rolle.

Men ikke LørdagsAvisen og Jørgen Petersen, der i øvrigt, mand og mand imellem, kaldes »Berlusconi.«

I lederen torsdag den 12. oktober fastslår konservative Jørgen Petersen, at den konservative borgmester, Flemming Christensen, er favorit til at fortsætte i borgmesterstolen. »Ikke mindst på grund af alle de roser, der i de senere år er drysset ud over ham og kommunen.«

Her kunne det nok, for helhedens skyld, være gavnligt at læse Katrine Wieds skarpsindige analyse i DAGBLADET fra lørdag den 14. oktober. Det hedder her, at Flemming Christensen såmænd opfattes som en hæderlig mand, »men at det har været så som så med hans politiske resultater.«

I samme analyse noterer Katrine Wied, at splittelsen i Køge Byråd i højere grad handler om personer end om politik, idet stort set alle projekter er besluttet i enighed, og at det, der skal ske fremadrettet, er produkt af igangværende aftale og altså ikke lige Flemming Christensens fortjeneste.

Jørgen »Berlusconi« Petersen indser da også, at der nok skal mere til, hvorfor han har fået den ide at udnævne fagborgmestre. Altså i stedet for at være socialudvalgsformand kunne man blive socialborgmester. Det smager da lidt af øl, og så kan man vel bedre acceptere »overborgmesteren.«

Og så glemmer Jørgen »Berlusconi« Petersen naturligvis heller ikke familien. En, for de fleste borgere ukendt person ved navn Camilla Skovgaard, viser sig at været konservativ byrådskandidat og minsandten også »Berlusconis« datter. Eller som han skriver; »fars pige.« Hun vil blive nævnt senere i positive vendinger. Vi er ikke i tvivl, men tak for advarslen.

Mon ikke vi står os bedst ved at sende den pensionerede bankdirektør og aldersstegne borgmester på pension og Camilla Skovgaard tilbage i glemslen.

Jørgen »Berlusconi« Petersen kan vi såmænd også godt undvære.

Ole Christensen
Søsvinget 225, Køge

På fagenes vegne - Metal, HK, FOA og 3F

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk