12. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Vesthavn i Kalundborg lægger pres på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Vesthavn i Kalundborg lægger pres på motorvej
Valgdebat Kalundborg - 12. oktober 2017 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Jeg havde fornøjelsen forleden at være med til arrangementet ude i Kalundborg Fjord, hvor bl.a. borgmester Martin Damm kastede den første sten til elementet af den kommende Vesthavn.

Projektet har været længe undervejs, men timingen er ikke helt ringe, når man ser på opblomstringen af dansk økonomi. Det kræver nye udvidelsesmuligheder for erhvervslivet, så der kan skabes nye arbejdspladser og dermed indtjening til vores fælles velfærdssamfund i form af sygehuse, skoler, ældrepleje m.v.

Med Vesthavnen lægges endnu et pres på at få finansieret den allerede besluttede motorvej helt til Kalundborg. Gravemaskinerne er heldigvis i gang med 2. etape ved Regstrup, men 3. etape mangler stadig finansiering. Det er dog min forventning, at den kommer med ved den næste trafikaftale forhåbentlig til næste år, da Kalundborg-motorvejen da også er én af blot tre projekter, der specifikt er nævnt i regeringsgrundlaget.

Så med den første sten lagt til Vesthavnen, som også har fået national opmærksomhed, er det min vurdering, at et af de sidste skridt er taget hen mod den endelige beslutning om færdiggørelsen af Kalundborg-motorvejen.

Jacob Jensen
MF Spidskandidat regionsrådet (V)

Region Sjælland