19. september 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motorvej Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorvej Kalundborg
Valgdebat Kalundborg - 09. oktober 2017 kl. 12:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Jeg forstår helt Novo i Kalundborg og deres frustrationer, når området ikke tilpasser sig deres investeringer.

Trafik til Kalundborg er en udfordring, som har tabt til miljøaktivister uden fornemmelse for de rammer med deres klager. Vi ser toppen af nu, hvor Novo siger fra og ikke kan investere på fornuftig vis.

Allerede da Molslinjen foreslog trafik fra Kalundborg, så vi problemet. Kalundborg har alt til en fornuftig trafik over Kattegat. Der er god vej fra København og jernbane til kajen. Det lå lige højrebenet, men der blev sat en stopper for projektet, fordi hækbølgerne ville ødelægge kyststrækningen. Trods at naturen indretter sig, nogen gange til det bedre.

Trafik Odden/Aarhus uden brugbar infrastruktur. Igennem små landsbyer. Når naturforkæmpere slår til, er der så ingen, der tænker lokal miljø? Vi bliver nødt til at se på vores samfund ud fra et menneskeligt syn, ellers går vi til grunde. Det er et must, vi får sat gang i det vestsjællandske område og udvikler i samarbejde med virksomheder, der bidrager til velfærd, naturligvis i respekt for naturen, men den tåler altså meget mere, end vi regner med. Det er til gengæld ikke lige til at flytte fra vores hus og hjem.

Knud Damgaard (LA)
Spidskandidat til kommunalvalget og kandidat til regionsvalget