12. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klap klap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klap klap
Valgdebat Kalundborg - 12. oktober 2017 kl. 10:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Så er endnu et uambitiøst budget klappet på plads. Uden svar på de udfordringer vores borgere og medarbejdere oplever, og til trods for en massiv kassebeholdning. Der er intet om forebyggelse, eller tidlig indsats. Intet, der kan løfte kommende generationer eller skabe bedre liv.

I stedet var der den årlige gave-uddeling til parterne i forliget, blandt andet betalt af skolerne og inklusionselever. Man har nemlig valgt at hente 4,3 mio. kroner fra skoler, der kæmper med deres budgetter, med inklusion, og fra et område hvor Kalundborg på ingen måde udmærker sig hverken på elevernes faglighed eller trivsel. Eller medarbejdernes arbejdsvilkår.

Man har også valgt at hente 2,3 mio. kroner fra transport af de inkluderede børn. De børn, der med et pennestrøg og på magisk vis, er blevet trafiksikre og næsten normalt fungerende som nu inkluderede. Familierne må betale prisen for flertallets besparelser. Pengene burde i stedet have været afleveret i de tre Inklusionscentre, men de forsvandt.

Forhåbentligt har forældrene ikke glemt, at det er valgår. Forhåbentligt har de ikke glemt de politikere, der igen og igen har fastholdt en Inklusionsstrategi, der har ramt dem og deres børn benhårdt.

Jesper Hjelm Kristensen
Kommunalbestyrelsesmedlem (EL)

Kalundborg