13. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådets magtarrogance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådets magtarrogance
Valgdebat Kalundborg - 03. oktober 2017 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Hvori ligger forskellen imellem udsagnet: Ikke at ville være med og var ikke med? Denne meddelse blev sendt på en mail til Enhedslistens to medlemmer og undertegnede, Nye Borgelige, i et forsøg på fra borgmester Martin Damm at gøre opmærksom på, at formuleringen i nordvestnyt om at vore partier EL og NB ikke ville være med, i stedet skulle have stået, i flg. borgmesteren, at vi ikke var med.

Baggrunden for denne meddelse var, at gøre os opmærksom på, at vore partier var holdt udenfor planlægningen af budgettet for 2018 og at 24 ud af 27 kommunalbestyrelsesmedlemmer havde indgået en budgetaftale, og dette vel at mærke uden forudgående meddelse til os derom. Er det, det man kan kalde kommunal politisk mobning? For mig har det intet med demokrati at gøre. Er det virkelig sådan man handler som øverst ansvarlig for kommunen.

Det paradoksale i denne handling er jo, at jeg for eget vedkommende ikke har indvendinger imod det udarbejdede budget, blot kunne jeg have tænkt mig, at der også var afsat midler til undersøgelser og indgreb overfor den florerende kriminalitet, der præger visse dele af Kalundborg by og øvrige områder af kommunen, dette medfører at visse områder er utrygge at færdes i, specielt i aften og nattetimer.

I lørdagens Nordvestnyt havde samtlige formænd for de udvalgte partier travlt med at få poleret deres magtarrogante glorier og fremstå som en stolt, strålende og fast sammentømret gruppe; Men ude i befolkningen er der en vælgergruppe, der unægtelig kun kan føle sig forbigået.

Lis Dannenberg
Byrådsmedlem (NB)

Vestre Havnevej 16
Kalundborg