15. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Før valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Før valget
Valgdebat Holbæk - 14. november 2017 kl. 16:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Det kan blive bedre, og det skal blive bedre. Ikke kun for Holbæk, men for hele kommunen. Kommunens økonomi skranter i bunden af landsgennemsnittet. Kommunen har brugt 365 mio. på et prestigeprojekt, som også fremover vil koste forringelser for de ældre, for børnene og for erhvervslivet. Skatteforhøjelser vil kun begrænset kunne opveje besparelserne.

Jeg kunne ønske mig, at vi får en kompetent borgmester i spidsen for et byråd, som vil betragte samtalen indenfor og udenfor byrådet med borgerne, som et vigtigt grundlag for kommunens liv. Her ligger den kapital, som vi ikke har i kommunekassen. Den kan aktiveres, hvis borgerne får reel medindflydelse mellem valgene.

Aktiviteterne i havnen er et eksempel på, at noget kan gro, hvis det får lov. Holbæk er blevet hjemhavn for mange veteranskibe og deres besætninger og for de vedligeholdelsesaktiviteter, som også er arbejdspladser. Tillykke.

Følgerne af jordkørslen på Eriksholm hører til det absolut uantagelige i valgperioden. Man har talt om kammerateri og nepotisme. En godsejer og byrådsmedlem har med det, der ligner hjælp fra en udvalgsformand m.fl., fået lov til at bogføre sine private kørselsomkostninger i vores fælles kommunekasse.

Herre se i nåde ned til den hele red'lighed.

Kurt Jonas
Skovbrynet 7
Holbæk