16. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dækningsafgiften igen og igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dækningsafgiften igen og igen
Valgdebat Holbæk - 13. oktober 2017 kl. 09:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Den 5. oktober har Knud Aa. Back fra Mørkøv et interessant læserbrev i Nordvestnyt. Desværre er han ude i vildfarelse af de store. Det er efter min og mange andres mening, ikke såkaldte »tåbelige skatter og afgifter (herunder dækningsafgiften)«, der har taget livet af butikker i Mørkøv, Jyderup og andre steder.

Det er vel dokumenteret, at vi selv har taget livet af de mange specialbutikker ved at lægge vores indkøb i de store centre samt den med tiden meget store internet handel.

Dækningsafgiften er efter min mening ren symbol politik. For den enkelte virksomhed betyder det ikke om man lukker eller ej, eller hvor man lægger sin virksomhed. Hvis det var tilfældet lå NOVO jo ikke Kalundborg, som har haft dækningsafgift i mange år.

Det er helt andre ting det handler om, og det tro jeg godt at Knud ved, hvis han sætter sig stille og roligt ned og tager en tænkepause. Vores velfærd er ikke afhængig af om vi dækningsafgift eller ej, men vi skal alle bidrage til den fælles kasse. Jeg betaler med glæde min skat og afgifter. Det tror jeg også, at rigtig mange andre gør.

Mogens Justesen
Stokrosebvej12
Jyderup