13. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmesterskifte i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmesterskifte i Holbæk
Valgdebat Holbæk - 06. oktober 2017 kl. 10:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Vi trænger til et systemskifte i Holbæk, og Socialdemokratiet har i Holbæk Kommune samlet et rigtig godt hold med velkvalificerede kandidater til byrådet, og med Christina K. Hansen som borgmesterkandidat. Hun har en god erfaring i byrådet og har vist sig at have et godt overblik, og forstår at delegere arbejdet ud i sit bagland.

Christina K. Hansen har med sit hold været en del af budgetaftalen og har fået sat vigtige aftryk på aftalen. Socialdemokratiet vil fortsat arbejde hårdt for at få Holbæk Kommunes økonomi tilbage på sporet.

Holdbæks SportsBy er ved at tage form. SportsByen, Holbæk ikke har råd til, og det er en svær øvelse at få økonomien på plads. SportsByen koster jo 325 millioner at bygge og har en årlig drift på ca. 10 millioner pr. år, men vi kan jo glæde os over at der er penge at hændte, ved det grundsalg der bliver, efterhånden som udflytningen sker ved færdiggøre, og der skal ikke herske tvivl om, at den vil blive attraktiv for hele byen.

Når regeringen i december/januar måned kommer med en ny bølge af udflytning af statslige arbejdspladser skal Holbæk have del i udflytningen. Det kræver samarbejde og den øvelse mestrer borgmesterkandidat Christina K. Hansen

Jørgen Karmark
Fhv. Amtsrådsmedlem (S)

Jørgen Karmark
Kløvermarksvej 21

Holbæk