12. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jacob Jensens ny Venstre-politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Jensens ny Venstre-politik
Valg Region Sjælland - 10. november 2017 kl. 17:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Annemarie Knigge,
Roskilde,

medlem af og S-kandidat
til regionsrådet

I en stor valgannonce sender Venstres spidskandidat Jacob Jensen nye politiske signaler ift. den nuværende Venstre-ledelse af Region Sjælland.

At Jacob Jensen føler sig helt særligt knyttet til Roskilde, kan ingen være i tvivl om, når man ser hans annonce.

Hans hustru (foto) arbejder på sygehuset i Roskilde, hans søn er født på sygehuset, og familien bor kun 20 minutter væk fra Roskilde.

Det er jo dejligt, men hvor relevant er det politisk? Jacob Jensen forsikrer borgerne i Roskilde om, at han åben over for at sikre lægedækning på skadestuen på sygehuset i Roskilde om natten.

Det kan jeg som borger i Roskilde og S-kandidat til regionsrådet jo kun glæde mig over. Dette harmonerer godt med de socialdemokratiske udmeldinger. Jeg arbejder selv for, at vi skal have en aktiv og funktionsduelig skadestue i Roskilde og fastholde sundhedstilbud på sygehuset, og det har jeg også gjort i den nuværende periode.

Men jeg kan som nuværende medlem af regionsrådet konstatere, at det er nye toner i forhold til Venstres hidtidige holdning igennem de sidste fire år, hvor Venstre har haft formandsposten. Vi har altid fået at vide, at der ikke var behov for lægedækning hele døgnet i Roskilde.

(Forkortet af red.).