17. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hallo, må vi være med?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hallo, må vi være med?
Valg Region Sjælland - 10. november 2017 kl. 17:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Theresa Dall Helth,

spidskandidat til regionsrådsvalget for Alternativet

Som spidskandidat til det kommende regionsrådsvalg har jeg travlt. Fantastisk!

Nogle har mere travlt end andre, for de af os, der endnu ikke er repræsenteret i regionsrådet, kan i nogle sammenhænge kigge langt efter deltagelse i valgdebatter, der arrangeres - bl.a. af vores regionale medier. Her er kun invitereret spidskandidater fra de partier, der p.t. er repræsenteret i regionsrådet.

I den nyligt omdelte valg­avis for regionsrådsvalget, trykt af Sjællandske Medier, glimrer flere af os ved vores fravær. Nogle selvvalgt, men andre, fordi vi aldrig fik chancen.

Avisen forklarer, »at udarbejdelsen allerede var i gang i januar, inden vi nåede at blive opstillet«. Vi opstiller i marts - otte mdr. før valget.

Samme medie inviterer nu til debat mellem regionsrådsspidskandidater i mediernes hus i Ringsted. Også her har man valgt kun at invitere de allerede repræsenterede partier.

Jeg har dog i dag modtaget en personlig email med det officielle tilmeldingslink, så jeg kan sikre mig en plads på tilskuerpladserne.

I en valgkamp har medierne en stor betydning for, om politiske partier kan komme ud med deres budskaber.

Det er derfor skuffende at opleve opprioriteringen af de allerede repræsenterede partier, mens vi andre henvises til bænken.

Svar
Partiet Alternativet har været en del af vor præsenta­tion af alle spidskandidater ved regionsrådsvalget og indgår i dag i vor præsentation af samtlige kandidater.

Vi bringer også debatbreve.
I panelet på mandag sidder otte spidskandidater, og mødets deltagere kan få ordet.

Red.