20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et parti med visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et parti med visioner
Valg Region Sjælland - 26. oktober 2017 kl. 13:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Per Christensen Gartnervang 18, 2. th.

Roskilde

Hvor er det dejligt, at vi i Folketinget og rundt om i landets kommuner og regioner har et parti, der har visioner for, hvad de vil bruge deres stemme til, hvis de bliver valgt.

Dansk Folkepartis top har meldt ud til lokalpolitikere, at nu skal det være slut med halalkød i offentlige institutioner. Det er her, kampen skal stå ved det kommende valg til byråd og regioner. Hvis det så skulle vise sig, at der er flere kræfter tilbage efter den hårde kamp om halalkød, skal der også kæmpes for et forbud om religiøse hovedbeklædninger.

Her ser vi et parti med visioner. I en tid hvor velfærden hver dag bliver ramt, går de hårdt efter det der er vigtigt halalkød og hovedbeklædninger. Den ældre, der mister varme hænder hver dag, bliver da helt sikkert glad for, at DF kæmper en hård kamp i mod halalkød.

For ikke at nævne den, som lige har fået at vide, den operation der ventes på, er blevet aflyst, grundet regionerne skal spare penge på sygehusene. Jeg er helt sikker på at der er fuld forståelse for at DF bruger alle sine kræfter på at afskaffe religiøse hovedbeklædninger.

Det er da et parti, der fortjener stemmer, for de har da visioner for, hvor kampen skal kæmpes. Jeg synes fandme, det er uhyggeligt, at nogen af landets politikere bruger mere tid på halalkød og hovedbeklædninger end at sørge for, at vores syge kan få en ordentlig behandling på vores sygehuse, at vores ældre får en værdig behandling hver dag, og at vores børn og unge kan få en ordentlig uddannelse.

Jeg synes, disse politikere burde tilbydes et nyttejob, for de må da have tid nok til det, og så kunne vi som skatteydere få lidt for vores penge.