27. maj 2020
Sidste år fjernede man næsten to ton affald fra naturen i Gribskov, og søndag 26. april holder DN igen affaldsindsamling. Pressefoto
Sidste år fjernede man næsten to ton affald fra naturen i Gribskov, og søndag 26. april holder DN igen affaldsindsamling. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med til at rydde op i Gribskovs natur med DN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med til at rydde op i Gribskovs natur med DN
Ugeposten Gribskov - 30. marts 2020 kl. 08:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

miljø Søndag den 26. april inviterer Danmarks Naturfredningsforening inviterer igen med på den årlige affaldsindsamling, som i år foregår søndag 26. april i hele landet.

Også DN i Gribskov holder indsamling i et tæt samarbejde med kommunen, og hvor alle kan være med, oplyser formand Linda Bruhn Jørgensen.

Sidste år indsamlede lokalforeningen 15 steder i kommunen næsten to ton affald - herunder knap 1.000 øl- og sodavandsdåser.

"Samler vi mindre ind i år, må vi gå ud fra, at det er fordi, at vi alle er blevet bedre til at smide affaldet i skraldespanden og ikke i naturen," siger Linda Bruhn i pressemeddelelsen.

Indsamlingen begynder på forskellige tidspunkter forskellige steder i kommunen, og man finder dem på www.affaldsindsamlingen.dk via kommuneoversigten eller ved at søge på postnumrene 3120, 3200, 3210, 3220 og 3250.

Find din indsamling
Der udleveres materialer og serveres ofte lidt mad og drikke til indsamlerne. Find indsamlingerne via kommuneoversigten eller postnumrene 3120, 3200, 3210, 3220 eller 3250.

I skrivende stund er der oprettet 11 lokale indsamlinger, hvor især Helsinge og Tisvilde mangler indsamlere i de fleste år.

Tilmelding er normalt ikke nødvendig, men medbring gerne arbejdshandsker, lyder opfordringen fra DN.

For skoler og børneinstitutioner er der allerede indsamling 20.-24. april, og man kan tilslutte sine elever via www.affaldsindsamlingen.dk. jesl

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?