11. juli 2020
?Vi har længe ønsket os den vej, og nu er vi kommet et stort skridt tættere på at realisere den," siger Pernille Søndergaard, formand for udvalget udvikling, by og land. Pressefoto
?Vi har længe ønsket os den vej, og nu er vi kommet et stort skridt tættere på at realisere den," siger Pernille Søndergaard, formand for udvalget udvikling, by og land. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny vej på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vej på vej

Den planlagte vej mellem Græsted og Gilleleje er kommet et skridt nærmere

Ugeposten Gribskov - 05. juni 2020 kl. 13:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgerne og erhvervslivet i Gribskov Kommune er nu et skridt nærmere at få en ny vej mellem Græsted og Gilleleje. I sidste uge godkendte udvalget Udvikling, By og Land nemlig den obligatoriske miljøkonsekvensrapport, også kaldet en VVM-undersøgelse, som beskriver påvirkningen af natur og miljø lige fra vejens begyndelse ved Ny Mårumvej til slutningen ved Parkvej.

Formand for udvalget Pernille Søndergaard var tilfreds med beslutningen og glæder sig til at komme videre med projektet:

"Vi har længe ønsket os den vej, og nu er vi kommet et stort skridt tættere på at realisere den. Vejen vil få stor betydning for de mange, der kører mellem Græsted og Gilleleje. Den vil både gøre turen mere sikker, og så vil den også gå hurtigere," siger formanden i en pressemeddelelse fra kommunen.

Byrådet besluttede i forbindelse med budgettet i efteråret 2019 at gennemføre 1. etape af den nye vej mellem Græsted og Gilleleje - strækningen fra Ny Mårumvej til Ålekistevej. Vejen er tosporet, og fartgrænsen bliver 80 kilometer i timen.

Høring fra uge 23

Næste skridt i processen er en offentlig høring, hvor alle kan komme med input til projektet. Administrationen indsamler og behandler alle høringssvar. Den endelig beslutning og afgørelse om tilladelse bliver efter planen behandlet af byrådet den 29. september 2020.

Derudover er der blandt andet interessent-inddragelse, dialog med lodsejere og ikke mindst udbud af anlægsarbejdet i totalentreprise, før vejen efter planen står færdig i 2022. Selve anlægsarbejdet går i gang næste år.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?