10. august 2020
Jessie Buckley har hovedrollen i filmen 'Wild Rose' om en enlig mor fra Skotland, der bare ønsker sig en karriere inden for countrymusikken. Pressefoto
Jessie Buckley har hovedrollen i filmen 'Wild Rose' om en enlig mor fra Skotland, der bare ønsker sig en karriere inden for countrymusikken. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikfilm til store og små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikfilm til store og små
Ugeposten Gribskov - 30. juli 2020 kl. 13:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I uge 31 byder Tisvilde Bio på musikfilm til både voksne og børn med henholdsvis 'Wild Rose' og 'Trolls på verdensturné' på plakaten.

'Wild Rose' et musikdrama om kvinden Rose-Lynn, som bliver løsladt efter afsoning af en dom for en mindre forbrydelse. Rose-Lynn har imidlertid to små børn, som moderen har taget sig af, mens Rose-Lynn sad i fængsel. Men det eneste, som Rose-Lynn ønsker sig, er en karriere inden for countrymusikken.

Jessie Buckley spiller og synger i hovedrollen som Rose-Lynn.

Filmen vises 31. juli og 1. august kl. 20 samt 2. august kl. 16.

I 'Trolls på verdensturné' er målet for troldene denne gang at få de forskellige musikgenrer til at leve i harmoni, fordi rocken truer med at ville tilrane sig verdensherredømmet.

Det får de andre genrer - pop, country, rap, klassisk og jazz - til at samles under ledelse af dronning Poppy fra poppen. Det bliver en energifyldt tur for de mindre børn gennem musikkens forskellige genrer.

Filmen vises 30. juli kl. 16. jesl

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?