10. august 2020
Frem til midten af oktober foregår der sporarbejde på  Hornbækbanen, og det betyder, at der i perioder bliver indsat togbusser. Foto: Lokaltog
Frem til midten af oktober foregår der sporarbejde på Hornbækbanen, og det betyder, at der i perioder bliver indsat togbusser. Foto: Lokaltog
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokaltog bliver udskiftet med busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaltog bliver udskiftet med busser
Ugeposten Gribskov - 31. juli 2020 kl. 12:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokaltog skal udføre sporarbejde på 940R Hornbækbanen og forny jernbanebroen over Esrum Å i Dronningmølle. Derfor bliver tog erstattet af togbus i følgende perioder:

1. august-13. september: Togbus mellem Gilleleje og Dronningmølle i begge retninger, samt en morgenafgang Gilleleje-Hornbæk og Hornbæk-Gilleleje.

14.-27. september: Togbus på hele strækningen mellem Gilleleje og Helsingør i begge retninger.

28. september-4. oktober: Togbus mellem Gilleleje og Dronningmølle i begge retninger, samt en morgenafgang Gilleleje-Hornbæk og Hornbæk-Gilleleje.

For naboer til Hornbækbanen kan der i hele arbejdsperioden fra 20. juli til midten af oktober opleves aktivitet og arbejde med maskiner og større køretøjer. Det kan give gener i form af støj, støv og vibrationer, oplyser Lokaltog.

Arbejdet udføres både på hverdage og i weekender, men Lokaltog bestræber sig på, at de mest generende aktiviteter udføres på hverdage mellem kl. 7 og 18. Der kan dog opstå situationer, hvor det ikke er muligt, skriver Lokaltog i en pressemeddelelse.

Har man henvendelser vedrørende sporarbejdet og fornyelse af broen, kan Lokaltog kontaktes via www.lokaltog.dk. CJ

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?