30. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledige pladser i selvhjælpsgrupper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledige pladser i selvhjælpsgrupper
Ugeposten Gribskov - 10. august 2020 kl. 14:59

Samtalegrupper i Frivilligcenter Græsted starter i august i nye lokaler på Græsted Stationsvej 8 med ledige pladser i tre grupper: Mandegruppe, sorg-krise-gruppe og samtalegruppe med meditation.

Mandegruppen 'Kom videre mand' starter 11. august kl. 17-19, som et tilbud om er et frirum for mænd. Formålet er at få nye ideer og måder til at tackle hverdagen på, for eksempel hvis man har mistet jobbet, er blevet skilt, blevet syg, er stresset eller føler sig lidt alene. Allan Johansen står for gruppen.

Sorg-krise-gruppen starter 12. august kl. 10-12 og er for dem, der har mistet en nærtstående person.

Her kan man finde støtte i et fællesskab med andre, der også har mistet. Deltagelse i gruppen kan mindske følelsen af ensomhed og meningsløshed.

Samtalegruppe med meditation starter: 17. august kl. 17-19 og er for dem, der har lyst til at vende nogle tanker og udfordringer i hverdagslivet med ligestillede ogw finde ro og fordybelse i en kortere meditation.

I grupperne udveksler man erfaringer, støtter og hjælper hinanden. Man møder nye mennesker, får ny viden og inspiration. Grupperne mødes hver anden uge og deltagelse er gratis.

Kontakt Frivilligcenter Græsted på tlf. 4839 4930 og spørg efter Gudrun Qvist.

jesl

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?