16. juli 2020
Kom og hør forskeren Jørn Henrik Olsen fra Gilleleje på Helsinge Bibliotek
Kom og hør forskeren Jørn Henrik Olsen fra Gilleleje på Helsinge Bibliotek
Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kultursalon om sorg, angst og ensomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultursalon om sorg, angst og ensomhed
Ugeposten Gribskov - 10. januar 2020 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsinge Bibliotek inviterer i januar og februar på tre foredragsaftener, også kaldet Kultursalon, om nogle af de svære og udfordrende emner i de fleste menneskers liv. Det drejer sig om sorg, angst og ensomhed. Forfatteren og forskeren Jørn Henrik Olsen fra Gilleleje giver oplæg om disse emner: "Kærligheden koster sorgen", "angst og ensomhed" - og "sorg når man mister langsomt". Datoerne er onsdagene 15. januar, 5. februar og 26. Februar - alle aftener er fra klokken 19.00 til 21.00.

Jørn Henrik Olsen har i flere bøger belyst nogle af disse temaer. Det gælder for eksempel i hans seneste udgivelse fra efteråret, der bærer titlen 'Lystid i mørket: Essays om sorg, ensomhed og livsmod'.

Alle interesserede er meget velkommen. Der kræves ingen særlige forudsætninger, og det er frivilligt, om man vil bidrage til den samtale, som ofte følger efter oplæggene. På Helsinge Biblioteks hjemmeside står det oplyst, at der ønskes tilmelding. Det skyldes den praktisk tilrettelæggelse af de enkelte aftener. Det er helt gratis at deltage. Tilmelding klares online. Kapp

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?