10. august 2020
Karl Erik Frederiksen er klar til at fortælle til Storytelling-Gardenparty 16. juli. Pressefoto
Karl Erik Frederiksen er klar til at fortælle til Storytelling-Gardenparty 16. juli. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haveparty med masser af historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haveparty med masser af historier
Ugeposten Gribskov - 14. juli 2020 kl. 10:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordkystfortællerne indbyder til fire gange Storytelling-Gardenparty hjemme i fortællernes egne haver. Fire af gruppens medlemmer, som bor tæt ved Nordkysten, åbner deres haver for publikum, hvor både voksne og børn kan høre historier fortalt af værterne samt andre medlemmer af fortællergruppen.

Der lægges ud søndag 12. juli 16.00 med manden, der I mere end 23 år har været Bakkens Pjerrot. Nu er den hvide sminke tørret af, og da Bakken åbnede dette forår, kunne manden inde i det hvide kostume springe ud som den person, han også er - verdensrekordholderen i trykkekunst, foredragsholderen og fortælleren Kurt Flemming. Han bor på Bremerlandsgård, Vibelandsvej 8 ved Valby, hvor han har anlagt en have med mange finurligheder.

De øvrige Storytelling-Gardenparties holdes på torsdags aftener klokken 19.00 til 21.00. Torsdag 16. juli er det formanden for Nordkystfortællerne, Karl Erik Frederiksen, som åbner haven på Kunertsvej 5 i Tisvilde. Torsdag 23. juli foregår det hos Ann Mari Urwald, der bor Revlingebakken 22 i Tinkerup ved Gilleleje, og sommerens sidste haveparty er torsdag 30. juli. Det holdes på Stationsvej 16B i Vejby, hvor historiefortælleren Simon Simonsen bor. Jk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?