10. august 2020
Claus Andreasen, der er rejseleder på trekkingture i Nepal, udstiller fotografier af mennesker fra fjerntliggende egne i Himalaya ved høstudstillingen. Pressefoto
Claus Andreasen, der er rejseleder på trekkingture i Nepal, udstiller fotografier af mennesker fra fjerntliggende egne i Himalaya ved høstudstillingen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotos, malerier, stentøj og bronze i posthuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotos, malerier, stentøj og bronze i posthuset
Ugeposten Gribskov - 29. juli 2020 kl. 19:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udstillingsgruppen for Gilleleje Gamle Posthus i Gilleleje inviterer til høstudstilling 29. juli til 22. august. I sommerens sidste udstilling vil otte erfarne kunstnere vise deres meget forskellige værker.

Der er fernisering 1. august kl. 11-14, og udstillingen er i øvrigt åben tirsdag til søndag kl. 11-16 - og når flaget er oppe. Blandt udstillerner er er rejseleder Claus Andreasen, som viser fotografier af mennesker fra fjerntliggende egne i Himalaya.

Musiker Rene Nielsen som udstiller malerier og bronzefigurer bl.a. fra den censurerede udstilling i Hillerød i 2019.

Desuden udstiller Geert Ahrends figurative/realistiske billeder, Lene Kure Larsen maler mest ekspressionistisk, Lena Schubell maler abstrakt på lærred. Preben Schubell deltager med maleri og papirarbejder, Charlotte Thymark er grafisk formgiver og maler i olie og akryl, og Ruth Schnor udstiller Croqui-damer i stentøj, der er raku-brændt samt glaskunst.

Der er gratis adgang til udstillingen. jesl

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?