30. marts 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formodet børnelokker på spil igen: Tilbyder is og slikkepinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formodet børnelokker på spil igen: Tilbyder is og slikkepinde
Opdateret 18. februar 2020 kl. 13:02
Ugeposten Gribskov - 18. februar 2020 kl. 09:53
Af Claus Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En seks-årig dreng var mandag eftermiddag snarrådig og gjorde præcis, som han havde lært, da en fremmed mand henvendte sig til ham ved Ramløse Skole.

Drengen var klokken 14.15 på vej fra skole og hen til den nærliggende SFO, da en mand kontaktede ham og fortalte, at han var blevet sendt hen for at hente drengen.

Manden havde en is i hånden, som han tilbød drengen, hvis drengen ville gå med manden hen til hans bil. Men den seks-årige kunne godt huske, hvad han havde lært om, hvad han skulle gøre, hvis han blev kontaktet af en fremmed, så han skyndte sig at løbe sin vej og finde en voksen, som han fortalte, hvad han havde oplevet.

Den fremmede mand beskrives som dansk af udseende, 23-30 år, 185-190 cm høj, almindelig af bygning med lyst, kort hår og overskæg. Han talte dansk og var iført cowboybukser og en langærmet trøje, oplyser Nordsjællands Politi.

Før vinterferien var der tre episoder i Gribskov og Halsnæs, hvor børn blev kontaktet af en fremmed mand. Ved flere af episoderne blev børnene tilbudt slikkepinde, hvis de ville følge med manden. I alle tilfældene sagde børnene dog nej og løb væk.

Ifølge politiet er det endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt der er tale om den samme gerningsmand ved alle episoderne, men det er en af de teorier, der bliver efterforsket, oplyser presseansvarlig Henriette Døssing, Nordsjællands Politi.