9. august 2020
De optegnede 'båse' skal fjernes, og så må bilerne parkere på den store parkeringsplads ved stranden eller de andre små pladser, der er, skriver skribenten.
De optegnede 'båse' skal fjernes, og så må bilerne parkere på den store parkeringsplads ved stranden eller de andre små pladser, der er, skriver skribenten.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Trafiksikkerhed og parkering i Tisvildeleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Trafiksikkerhed og parkering i Tisvildeleje
Ugeposten Gribskov - 12. juli 2020 kl. 15:15
Af Per Roswall, Bougne-åsen, Smidstrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad er vigtigst: at bilerne har et sted, hvor de kan parkere, eller sikkerheden er i højsædet?

Jeg mener helt klart, at det er hensynet til sikkerheden, så ambulancer og redningskøretøjer kan komme uhindret gennem Hovedgaden i Tisvildeleje.

Jeg er kommet meget i Tisvildeleje gennem de sidste 50 år, da min svigerfar havde en købmandsforretning på Hovedgaden, og det med trafikken er kun blevet værre.

Helt galt blev det, da der blev optegnet parkerings-'båse' langs fortovet forskellige steder, så to biler ikke uhindret kan passere hinanden.

Derfor mener jeg, at de optegnede 'båse' skal fjernes, og så må bilerne parkere på den store parkeringsplads ved stranden eller de andre små pladser, der er.

Og så mener jeg også, at rundkørslen for enden af Hovedgaden ved stranden skal genetableres, så man ikke skal ind på pladsen for at komme tilbage, når man har 'vendt stranden'.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?