5. juni 2020
Sommerhusejer John Friese forstår ikke, hvordan kommunen kan acceptere, at en forulykket bil får lov at stå ved Kildevej i flere uger. Foto: Allan Nørregaard
Sommerhusejer John Friese forstår ikke, hvordan kommunen kan acceptere, at en forulykket bil får lov at stå ved Kildevej i flere uger. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Øjebæer er en skændsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Øjebæer er en skændsel
Ugeposten Gribskov - 21. maj 2020 kl. 11:12
Af John Friese, Nøglegårdsvænge 14, 3540 Lynge, sommerhusejer i Tisvildeleje
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan kan Gribskov Kommune acceptere, at en bunke dumpet jord og en forulykket bil får lov til at stå og skæmme kommunens mest befærdede vej, Kildevej, i så mange uger?

På denne vej, som dagligt benyttes af adskillige af kommunens borgere samt af mange sommerhusejere, har man nu i meget lang tid kunnet notere sig, at kommunen tilsyneladende ikke finder det værd at fjerne sådanne "øjebæer". Satser man på, at naturen opsluger et bil-lig, og skal man bare kunne dumpe en bunke - formentlig forurenet - jord på en vigeplads i kommunen?

Er økonomien - trods tårnhøje ejendomsskatter - virkelig så ringe i Gribskov Kommune, at man ikke kan finde midler til at fjerne disse dumpninger? Det er en skændsel for kommunen.

Jordbunken ligger på en vigeplads i højre side (mod nord) lige efter Fog Trælast, og bilen står i grøften over for den lukkede Tågerup Planteskole (som i øvrigt også burde rives ned).

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?