31. juli 2021
Der kan blive bygget op til 17.000 etagemeter fordelt på 170-200 boliger ifølge udviklingsplanen for Gilleleje Syd. Foto: Lars Christiansen
Der kan blive bygget op til 17.000 etagemeter fordelt på 170-200 boliger ifølge udviklingsplanen for Gilleleje Syd. Foto: Lars Christiansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hokus pokus - projektet i fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hokus pokus - projektet i fokus
Ugeposten Gribskov - 12. september 2020 kl. 08:47
Af Bo Jul Nielsen, viceborgmester, Radikale Venstre

Igennem det sidste stykke tid har udviklingsprojektet omkring Gilleleje Syd, og især forslaget om højderne, skabt meget debat på sociale medier og artikler i de lokale aviser.

arrow Læs også: Debat: Ærligt talt - vi kan gøre det bedre her i kommunen

For at der ikke skal opstå misforståelser om antallet af etager i byudviklingsområdet, så vil jeg gerne pointere, at den vedtagne udviklingsplan kun er et idekatalog, der er sendt videre fra fagudvalget i byrådet, som et debatoplæg i forbindelse med det kommende lokalplansarbejde og kommuneplantillæg.

Det vil sige, at højderne på op til fem etager i byudviklingsområdet sagtens kan ændres/justeres senere i forbindelse med udarbejdelse af den kommende lokalplan for området.

Udspillet i udviklingsplanen er derfor ikke nødvendigvis den virkelighed, der skabes senere på området, da intet endnu er besluttet politisk.

I Radikale Venstre er vi ikke tilhænger af de fem etager i området, men vi er tilhænger af den åbne drøftelse/debat med borgerne om højderne for området, og om hvordan vi bedst opnår et samspil mellem bygninger og naturen på stedet.

arrow Debat: Kæmpesommerhus ved fredet område vækker bekymring
14. september 2020 kl. 10:38 Opdateret: kl. 11:00
arrow Debat: Vi er her stadig - og vi vil tages alvorligt
11. september 2020 kl. 15:35 Opdateret: kl. 11:12
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?