13. juli 2020
I midten af maj stødte Søren Lillesøe på en bilist, som han gerne vil have en indrømmelse fra. Foto: Adobe Stock
I midten af maj stødte Søren Lillesøe på en bilist, som han gerne vil have en indrømmelse fra. Foto: Adobe Stock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Damen med øreringene efterlyses!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Damen med øreringene efterlyses!
Ugeposten Gribskov - 01. juni 2020 kl. 10:45
Af Søren Lillesøe, Ravnsbjergvej 15, 3400 Hillerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære dame. Du bærer aflange, dinglende øreringe og kører i en mørk personbil. Du drejer meget på rattet og holder af at gestikulere. Fredag d. 15. maj kl. 9 kørte du nordpå med retning mod Annisse/Helsinge og brød op til flere trafikregler undervejs.

Jeg kørte foran dig og bemærkede derfor, hvad der fandt sted, og skrev endda din nummerplade bag øret. Jeg kan fortælle dig, at strækningen foran Nejede, hvor vi mødtes bag bilruder, byder på indtil flere advarselsskilte, som du i skyndingen overså eller måske valgte at overse.

Der blev annonceret vejkryds først, derpå snoet vej og minsandten, om der ikke også var to hastighedsskilte med anbefalet hastighed (60 km/t, 40 km/t). Der findes derudover også ord i loven, der dekreterer, at man skal køre efter forholdene, og det var netop, hvad jeg gjorde. Jeg kendte til den smalle vej, de to vejkryds, skiltene og det store vejbump bag bakken, fordi jeg er lokal.

Du mente ikke, at mine 30-60 km/t på strækningen var passende og kørte tættere end bremseafstanden havde godt af samt dyttede løs, som gjaldt det coronadøden. Båthornet er ikke tilladt at bruge i Danmark, med mindre der er tale om nødstilfælde såsom potentielle ulykker. Det ved du jo godt - eller?

Jeg er nok ikke den eneste, der oplever stressende ageren i trafikken og derfor godt kunne efterlyse noget konstruktiv dialog.

Jeg er villig til at give dig frit lejde i fht. en politianmeldelse, hvis du giver mig en undskyldning og indrømmer, at du tog lige lovligt frivolt på lovens bogstav samt etikken over for dine medmennesker.

Hav en god og afstressende dag i øvrigt!

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?