12. juli 2020
En række steder i Helsinge og Græsted kommer tegningerne op at hænge.
gallery icon

Se billedserie

En række steder i Helsinge og Græsted kommer tegningerne op at hænge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnetegninger i flagstænger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnetegninger i flagstænger
Ugeposten Gribskov - 01. juni 2020 kl. 10:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den japanske kunstner Yuko Takada Keller, der bor i Helsinge, har udviklet et kunstprojekt, hvor børnetegninger bliver hængt op flere steder i kommunen fra på lørdag og en måned frem. Formålet er at nå ud med kunst til de mennesker, der er blevet påvirket af corona-virussen. Det er også en tak til de mennesker, der arbejder hårdt på hospitaler og andre institutioner, skriver kunstneren i en pressemeddelelse.

Gribskov Kommune har støttet ved at dække udgifter til flag og farver. En række skoler og daginstitutioner er også involveret i projektet.

Yuko Takada Keller har boet i Helsinge siden 1999. Hun har udstillet sine værker mange steder i Danmark og andre lande. Kulturhavn Gilleleje har et værk permanent ophængt, og det samme har Hillerød Bibliotek, Bagsværd kirke og Portalen i Greve. Hun har arbejdet som frivillig for at gennemføre et skoleudvekslingsprojekt mellem Nordstjerneskolen og Miyama Junior High School i Kyoto Japan siden 2016. Hun har også arrangeret mange kulturelle begivenheder i Danmark for at introducere japansk kunst og kultur.

CJ

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?