18. september 2021
Der er konstateret et corona-smittetilfælde hos et barn, som går i mini-FO på Gribskolen i Græsted. Foto: Lars Christiansen
Der er konstateret et corona-smittetilfælde hos et barn, som går i mini-FO på Gribskolen i Græsted. Foto: Lars Christiansen
Foto: Lars Christiansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Barn på Gribskolen smittet med corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barn på Gribskolen smittet med corona
Ugeposten Gribskov - 01. juli 2020 kl. 12:09
Af Claus Johansen

Der er tirsdag den 30. juni konstateret et corona-smittetilfælde hos et barn i mini-FO på Gribskolen i Græsted. Barnet har senest været i FO i fredags. For at inddæmme smitten lukkes FO-Græsted resten af ugen. FO'en åbner igen på mandag den 6. juli med almindelige åbningstider.

Barnet, som er testet positiv for corona (Covid-19), har milde symptomer. Der er taget kontakt til forældrene til de børn, som har været i nær kontakt med pågældende, med en opfordring om at få børnene testet.

Medarbejderne i FO'en er blevet sendt hjem, da de alle har været i nær kontakt med barnet, og der bliver nu sat testprocedure i gang. Medarbejderne må først møde igen, når de er testet negative med Covid-19. Mange af børnene var allerede gået på sommerferie, og der er sendt information ud til alle forældre på skolen.

Lukningen gælder kun i Græsted. For de børn der går på Tingbakken (Gribskolens afdeling ved Esrum), vil FO'en stadig være åben på Tingbakkeskolen.

"Vi må desværre nok forvente, at lokale udbrud af Covid-19 er en del af vores nye virkelighed et stykke tid endnu. Vi har fokus på inddæmning af smitten i forbindelse med udbrud og overholdelse af alle retningslinjer. Det er også vigtigt at vi alle fortsat overholder de basale retningslinjer omkring afstand og håndhygiejne," siger velfærdsdirektør Per Ullerichs, Gribskov Kommune, i en pressemeddelelse.

Synes du, at kommunen er der for dig?