4. juni 2020
Tag med på årets første klimacykeltur 23. maj. Pressefoto
Tag med på årets første klimacykeltur 23. maj. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets første klimatur på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets første klimatur på cykel
Ugeposten Gribskov - 18. maj 2020 kl. 15:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

miljø Klimagruppen i Gribskov byder nu på årets første cykeltur, her hvor vi langsomt kan trille os ud af corona-tågen.

"Turen starter fra Helsinge Station lørdag 23. maj klokken 10, og da vi på det tidspunkt ikke er helt ude af restriktionerne om hvor mange, der må mødes, så stoppes tilmeldingen ved 10 deltagere," skriver Klimagruppen i Gribskov i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Temaet for cykelturen er natur og friluftsliv. Det bliver en farverig tur og samtidig en blandet landhandel med skovhave, shelters og naturen ved Arresø. Vi starter med besøg hos Tonny og Tine i Haldbjerg Skovhave og shelterplads, hvor man kan nyde udsigten over Solbjerg Engsø. Dernæst cykles på grusveje ned til Nejede Vesterskov og ud til udsigtsplatformen for at spejde ud i naturen efter havørnene og endelig tager vi forbi Arresø ved Pøleåen og hører mere om friluftsliv."

Turen er på omkring 25 kilometer og varer tre til fire timer. Medbring mad og drikke samt din cykel i god stand. Tilmelding nødvendig på cykelje@gmail.com.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?