14. december 2017
Elo Dyrving nominerede Zenia Nielsen fra Nyrup. som modtager af stafetbuketten i Stenlille.  Hun modtog den i Aktiviteten forleden. Foto: Susanne Richardt
Elo Dyrving nominerede Zenia Nielsen fra Nyrup. som modtager af stafetbuketten i Stenlille. Hun modtog den i Aktiviteten forleden. Foto: Susanne Richardt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zenia fik buketten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zenia fik buketten
Ugebladet Vestsjælland - 08. marts 2017 kl. 13:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Elo Dyrving skulle, som sidste månedes modtager af stafetbuketten, som Stenlille Blomster har indstiftet, finde en værdig modtager og hans valg faldt straks på Zenia Nielsen.

Hun er aktiv i både Ældre Sagen, Ældrerådet, Nyrup Borgerforening og Røde Kors.

- Og så er hun en, der har svært ved at sige nej, når nogen har brug for hjælp. I det hele taget er hun utrolig aktiv, siger Elo Dyrving.

Hver morgen laver hun morgenkaffe til elektrikkerne i Nyrup El, fredage henter hun tre damer til spisningen i Aktiviteten og når hun har kørt dem hjem, henter hun sin makker i Røde Kors butikken. Onsdage er der stolegymnastik, derefter madlavning for mænd og mange andre ting.

- Jeg var sikker på, at Zenia måtte have fået buketten før, så aktiv som hun er,så jeg måtte forhøre mig hos Susanne Richardt, før jeg kunne nominere hende. Men hun fortjener om nogen en buket, slutter Elo Dyrving.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk