26. juni 2019
Afdelingschef Jesper Sørensen ved den helt nye afdeling for fliser, hvor man har et fint overblik over det store sortiment. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Afdelingschef Jesper Sørensen ved den helt nye afdeling for fliser, hvor man har et fint overblik over det store sortiment. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Xl Byg i Gørlev har optimeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Xl Byg i Gørlev har optimeret
Opdateret 16. januar 2019 kl. 13:06
Ugebladet Vestsjælland - 14. januar 2019 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indgangen er, hvor den plejer at være, men i stedet for at gå ind af skydedøren til højre, skal man nu og til venstre, når man går ind og modsat når man går ud.

Malerafdelingen ligger også, hvor den plejer og det samme gælder haveafdelingen, men den optimering af hele XL Byg i Gørlev, som forretningen har undergået de seneste uger, ses måske bedst her.

- Vi har faktisk det samme sortiment og varer, men vi har ryddet grundigt op og skabt meget mere overskuelighed og plads, siger afdelingschef Jesper Sørensen, XL Byg i Gørlev.

Han har stået i spidsen for optimeringen af XL Byg og skabt en helt ny butik inden for de samme rammer og sortiment.

Udearealet i forbindelse med haveafdelingen venter blot på lidt bedre vejr og måske en smule forår i luften, før havemøblerne rykker derud og får deres eget display-rum.

- Vi satser på kvalitetshavemaskiner og redskaber og har fået plads til at præsenterer vores udvalg, siger Jesper Sørensen.

Alt godt til maleren
I malerafdelingen står to faglærte ekspedienter, Kitte Jensen og Gitte Henriksen og passer afdelingen. Her er alt samlet, så man kan finde alt til sit malerprojekt.

I den miderste del at den store butik, er pladsen delt op af midtergangen. Til højre har Jesper Sørensen samlet alt maskinværktøj, værktøj og alt i skruer og søm og andet til byggeriet.

Til venstre har han samlet alt det, man bruger inde i huset. VVS, sanitet, lamper med mere.

- Og så har vi lavet en helt ny afdeling, hvor beklædningen var før. Vi har skabt plads til at præsenterer vores flisesortiment på skydedøre, så man kan se vores store udvalg. Og vi har ligeledes fået plads til en udstilling af vinduer og døre, som ligger praktisk lige før vores afdeling for køkken og bad, som er bibeholdt sin plads, forklarer Jesper Sørensen.

Som en sidste ting, er beklædningen flyttet ind til trælastekspeditionen.

Supergode tilbud
For at give den nye optimetring af butikken en god start, er der fredag den 18. januar nogle supergode køtilbud, hvor man kan spare rigtig mange penge på udvalgte kvalitetsvarer. Til de første 200 kunder er der ydermere en pose kaffe og både fredag den 18. og lørdag den 19. januar er der 20% på alt i hele XL Byg. Forudsætningen er dog, at alle varer betales med det samme og at man selv får varerne fragtet hjem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk