13. december 2019
Anders Søgaard, naturvejleder og projektleder og Ole Tofthøj Rasmussen, center- og sekretariatschef. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Anders Søgaard, naturvejleder og projektleder og Ole Tofthøj Rasmussen, center- og sekretariatschef. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild med natur, vild med Åmosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vild med natur, vild med Åmosen
Ugebladet Vestsjælland - 19. juli 2019 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Bakkendrupvej 28 i Store Fuglede ligger Formidlingscenter Fugledegård. Her sidder Anders Søgaard, naturvejleder og projektleder og Ole Tofthøj Rasmussen, center- og sekretariatschef og arbejder både med formidling, men også med udvikling af Naturpark Åmosen, som formidlingsgården er en del af. Her kan man se spændende udstillinger, men man kan også finde inspiration til forskellige ture i området.

- Vi har foldere om forskellige ture i Åmosen, og vi arbejder faktisk på at etablerer endnu flere stier, man kan komme ud på, fortæller Anders Søgaard, der arbejder med etableringen af nye stier.

Man kan komme på rundvisning på Fugledegård, hvor man høre om vikingernes liv i området, se udstillingen i formidlingscentret og de rekonstruktionen af Tissøringen.

Det foregår onsdage frem til og med uge 32.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk