13. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikarer giver fleksibilitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikarer giver fleksibilitet
Ugebladet Vestsjælland - 31. maj 2020 kl. 15:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige nu er mange virksomheder bagud på grund af coronakrisen. Flere, især i byggebranchen, står og tripper efter de sidste tilladelser, så de kan komme i gang med at effektuere ordre, der har ligget i dvale. Mange steder har man brug for ekstra medarbejdere og den øget aktivitet kan mærkes hos Lubi Vikar- & Rekruttering.

arrow Læs også: Gørlev er centrum for hele landet

- Vi fik over 100 mails i weekenden og endnu flere oprettede en profil på vores hjemmeside. Mange af de, der blev fyret under corona, er på vej tilbage til arbejdsmarkedet og virksomhederne har et stort behov for fleksibel arbejdskraft, siger Maria Lund.

Vikarløsningen kan være god for folk, der gerne vil arbejde på forskudte tidspunkter eller som vil arbejde hver anden uge.

Virksomhederne har også ind imellem brug for helt specifikke medarbejdere.

- En fredag eftermiddag blev vi ringet op af en af vores virksomheder, der skulle bruge fire smede mandag morgen. Dem skaffede vi og virksomheden fik løst opgaven, siger Maria Lund.

Lubi Vikar- & Rekruttering samarbejder med kommuner og fagforeninger, og i visse tilfælde hjælper fagforeningerne med at tilbyde efteruddannelse eller opgradering af certifikater, så vikarerne er klædt på til at komme på arbejdsmarkedet.

Lubi Vikar- & Rekruttering tilbyder sig inden for de fleste brancher. Man venter på de sidste godkendelser for at kunne servicere transportbranchen, og på sigt skal også sundheds- og pædagogbranchen med.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk